horeca uitzendbureau nijmegen         

Op zoek naar horeca uitzendbureau nijmegen?

uitzendbureau - Subsidies voor personeel.
Het is werknemer verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de werkgever gedurende. maanden/jaren na het eindigen van de arbeidsovereenkomst, binnen een gebied van kilometer van de standplaats van de werknemerm direct of indirect in dienst te treden bij of op enigerlei wijze werkzaamheden te verrichten voor een onderneming die gelijke of gelijksoortige producten vervaardigt, aanbiedt of verhandelt, of die gelijke diensten verleent als werkgever doet, of voor eigen rekening gelijke of gelijksoortige werkzaamheden te verrichten.
uitzendbureau - Computer loopt vast.
Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van jouw Mac computer, instellen van een nas systeem of het werkend krijgen van je e-mail, wij staan 7 dagen per week voor jou klaar, ook in de avonden.
uitzendbureau - VS-ZH heeft het!
VSZH werkt samen met aannemers, project ontwikkelaars, architecten en andere partijen betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten. Of het nu onze monteurs zijn die afzettingen/omleidingen doen, borden plaatsen of VRI's' verkeersregelinstallatie's' dan wel verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.
horeca - Bosch inbouw koffiemachine.
Douwe Egberts, Jede, en Miele. Een koffiemachine brengt overal vreugde op het werk. De goedkoopste koffiemachine vindt u bij De Zwaan. Zijnde gespecialiseerd in nieuw en tweedehands witgoed, biedt De Zwaan u een groot assortiment aan verschillende koffiemachines van uiteenlopende merken.
Home Rotterdam Tourist Information.
Geef een VVV Cadeaukaart Download de Rotterdam Tourist app Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card Nieuwsbrief. Geef een geldig e-mailadres op en probeer het nog een keer. Meld je aan voor de leukste uitgaanstips, beste tentoonstellingen en nieuwste hotspots. Meer info
studentenwerk
Horeca Uitzendbureau voor tijdelijk horecapersoneel xlhorecauitzendbureau.
Het horecapersoneel van XL is altijd ervaren en gemotiveerd. Met een pool van ruim 800 horeca en cateringmedewerkers parttime / fulltime / oproep zijn er altijd voldoende mensen beschikbaar voor uw opdracht. Bij XL Horeca Uitzendbureau kunt u terecht voor alle soorten horecapersoneel. Verder
gemeente arnhem
Vacatures Nijmegen Den Bosch Tilburg Uitzendbureau NasWerkt.
Grond, weg en waterbouw / infra 12. Productie / Industrie 6. Geen opleiding 2. VMBO / MAVO 18. Den Bosch 25. Selectie wissen Zoeken. Sorteren op: valuedatumasc: Oudste vacatures." valuedatumdesc: selected'selected' selected'selected' Nieuwste vacatures. Office Manager in Nijmegen. Medewerker gegevensbeheer Druten.
salontafel
Hospitality Heroes: hét Horeca uitzendbureau.
BEKIJK ONZE VACATURES IN AMSTERDAM. BEKIJK ONZE VACATURES IN UTRECHT. Hét Horeca Uitzendbureau van Amsterdam en Utrecht. Hospitality Heroes zoekt 100% gastvrije mensen zoals jij. Horeca is gastvrij. Dat vinden wij. Bij ons vind je het perfecte teamlid. Wij bieden horeca-ondernemers kwaliteit met geschoolde Heroes.
casino slots gratis spelen
Bijbaantje Nijmegen ScholierenWerk.nl.
Zo kun je kranten en folders bezorgen, maar ook kun je aan de slag als vulploegmedewerker of kassamedewerker. Deze winkel vacatures staan sowieso open in Nijmegen. Maar wat dacht je van een vast baantje en nog wat extra fooi verdienen? Dat kan dan weer bij een horeca baantje.
Horeca Vacatures in Nijmegen Vacatures.nl.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij een 38-urige. 3 dagen geleden. Kok / Hulpkok. NAS Uitzendbureau Nijmegen. Salariëring conform Horeca cao Als je fulltime beschikbaar bent, vaste werkdagen en planning. Commitment, hiermee bedoelen we iemand die op zoek is voor de langere.
XL Studenten Uitzendbureau Het slimme studentenuitzendbureau.
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of tijdelijke fulltime opdrachten. XL zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie. Waarom XL Studenten Uitzendbureau? 870.000 beschikbare studenten starters. Gemiddelde lagere leeftijd dus voordeliger. Klantcontact, Logistiek, Administratief, Horeca Slimme handjes.
24/7 Horecapersoneel.
24/7 Horecapersoneel is een uitzendbureau met vacatures voor festivals en evenementen. Door de inzet van allround horeca personeel zorgen we ervoor dat gasten een onbezorgde tijd hebben en onze klanten een onbezorgd evenement neer kunnen zetten. We vinden gezelligheid erg belangrijk, maar tijdens je dienst dien je super netjes en gastvrij te zijn en een goede inzet te tonen. Het is daarom erg belangrijk om gehoor te geven aan de taken die 24/7 Horecapersoneel jou oplegt tijdens een dienst. Na de dienst is er genoeg tijd om samen een biertje te drinken en te proosten op het succes van die dag. Leuk en hecht team. Zelf je werktijden bepalen. Werken op je eigen beschikbaarheid. Grootste evenementen van Nederland. 100 events per jaar! Zelf uitkiezen op welke evenementen je werkt. WIJ WERKEN O.A. Het is super fijn om met vrienden en vriendinnen te werken, dit kan ik nergens anders." 5601 EN Eindhoven. 5611 NE Eindhoven. 088 247 0 247. 5611 NE Eindhoven. 5222 AE, Den Bosch. 6512 AB, Nijmegen.
De allermooiste horeca vacatures van Nederland 68 Degrees.
Jij kunt elke week werken in de horeca: van VIP-catering en hospitality tot publiekscatering in alle grote stadions van Nederland en van kok vacatures tot front office vacatures en beveiliging vacatures. Werken in de horeca in Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of één van de andere toffe locaties in Nederland?
Vacatures, werk in Nijmegen Jobbird.com.
Wat doe je op een dagWerkzaamheden voor én achter de schermenVoorbereiden; van horecaproducten, zoals het smeren van broodjesUitserveren; van horecaproducten tijdens de koffietafelVerantwoordelijk; voor de schoonmaakwerkzaamheden.De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur.Wat wij biedenje: verdient 987, bruto per uurje; krijgt reiskostenvergoeding van 019, cent per kilometerje; gaat werken in een gezellig en gemotiveerd teamje; doet betekenisvol werk in een gerenommeerde organisatieje; kunt tijdelijk aan de slag vanaf 9 januari.Wat wij vragenJe: hebt minimaal LBO/ MBO werk en denkniveauje; hebt aantoonbare werkervaring in de horeca en/of cateringje; bent representatief, gastvrij en stressbestendigje; bent flexibel oproepbaar van maandag tot en met zaterdagje; bent woonachtig in regio Nijmegen binnen een straal van 25 kilometer.Solliciteren: Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Contacteer ons